пʼятниця, 09 січня 2015 14:07

"Казак" і бойовик Мотороли намагалися виїхати з Донбасу громадським транспортом

"Казак" і бойовик Мотороли намагалися виїхати з Донбасу громадським транспортом
Фото: tsn.ua

Співробітники прикордонної служби України вчора затримали двох терористів, які намагалися залишити зону АТО громадським транспортом.

Про це на брифінгу повідомив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає прес-служба відомства.

"У Донецькій області при в'їзді з території, яка тимчасово підконтрольна бандитам, було затримано громадянина України, який намагався перетнути контрольний пункт "Константинівка" у маршрутному таксі "Донецьк-Вугледар"", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у нього виявили посвідчення так званого "Всевеликого війська Донського", яке наразі бере участь у терористичній діяльності на Донбасі.

"Також у контрольному пункті "Миколаївка" Донецької області прикордонний наряд виявив ще одного громадянина України в рейсовому автобусі "Горлівка – Артемівськ". Під час бесіди він повідомив, що воював на стороні терористичної організації ДНР у групі ватажка бандитів Мотороли та був поранений", - йдеться у повідомленні.

У РНБО зазначили, що бойовиків передали до рук правоохоронних органів.

Зараз ви читаєте новину «"Казак" і бойовик Мотороли намагалися виїхати з Донбасу громадським транспортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі