понеділок, 16 листопада 2020 18:46

Катування й зґвалтування в Кагарлику: слідчі повідомили останні новини у справі

Катування й зґвалтування в Кагарлику: слідчі повідомили останні новини у справі
ДБР завершило розслідування зґвалтування й катування в Кагарлику. Підозрюваним загрожує до 12 років вʼязниці. Фото: dbr.gov.ua

У справі про катування та зґвалтування у відділку поліції в Кагарлику на Київщині завершили досудове слідство.

На лаві підсудних 5 поліцейських - колишній начальник відділку та 4 його підлеглих, повідомили у Державному бюро розслідувань.

"13 листопада стороні захисту та потерпілим повідомлено про завершення досудового розслідування та надання доступу до матеріалів досудового розслідування", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можуть відпустити й інших: адвокат зґвалтованої в Кагарлику про звільнення підозрюваного

Після ознайомлення з матеріалами провадження підозрюваним працівникам поліції буде вручено обвинувальний акт і направлено до суду для розгляду по суті.

Якщо провину підозрюваних доведуть - можуть ув'язнити на 12 років.

У ніч проти 25 травня працівники Кагарлицького ВП катували та зґвалтували 28-річну Нелю Погребицьку. 25 травня слідчі Державного бюро розслідувань затримали 2 поліцейських — оперуповноваженого та начальника одного із секторів Кагарлицького відділення поліції Сергія Сулиму і Миколу Кузіва. Їх обох арештували без права на заставу, але вони свою провину не визнають. На початку липня Голосіївський районний суд Києва заарештував ще 2 правоохоронців, підозрюваних у зґвалтуванні та знущаннях у поліції Кагарлика. А наприкінці жовтня в справі з'явився ще один підозрюваний. Це - колишній начальник поліції. Він знав про незаконне затримання його підлеглими, не припинив і не повідомив про злочин.

Зараз ви читаєте новину «Катування й зґвалтування в Кагарлику: слідчі повідомили останні новини у справі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі