четвер, 14 липня 2022 15:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Капітан-зрадник перейшов на бік окупантів та тероризував людей на Київщині

Капітан-зрадник перейшов на бік окупантів та тероризував людей на Київщині
Близькі родичі Ігоря Татарченка досі проживають у Київській області. Фото: eastnews.ua

Колишній заступник начальника розвідувального управління командування штабу військово-морських сил ЗСУ Ігор Татарченко ще 2014 року перейшов на бік російських окупантів.

Після захоплення окупантами його частини у Севастополі, капітан ІІ рангу присягнув на вірність агресору, повідомляє Державне бюро розслідувань у Telegram.

Нині уродженець Київської області на посаді командира 155 окремої бригади морської піхоти воює проти України на боці окупантів, зокрема його бригада брала участь в бойових діях у Бучі та Ірпені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці продовжують здавати колаборантів через бот "єВорог": назвали цифру

За оперативними даними, його близькі родичі й досі проживають на території Київської області.

Слідчі ДБР зібрали достатньо доказів та повідомили зраднику про підозру у державній зраді. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

У Мелітополі колаборант зімітував замах на себе. Псевдоочільник Мелітопольського району таким чином хотів виїхати з міста. Зрадник вивіз родину з міста.

На Сумщині викрили чергового прибічника країни-агресорки. Він переконував односельців, що збройна агресія президента РФ Володимира Путіна направлена на звільнення населення від "нацистів".

Зараз ви читаєте новину «Капітан-зрадник перейшов на бік окупантів та тероризував людей на Київщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі