середа, 31 серпня 2022 11:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Кадировці викрали в українців 17 телефонів – гаджети запеленгували в Чечні

Кадировці викрали в українців 17 телефонів – гаджети запеленгували в Чечні
Кадировці викрали в українців 17 телефонів. Фото: eastnews.ua

Телефони маріупольців, які в них відібрали кадировці, продають у Чечні.

Гаджети запеленгували в місцевому магазині техніки в столиці Чеченської Республіки Російської Федерації – Грозному. Про це повідомляють власники викрадених телефонів у мережі.

"Якщо буде корисно, можу скинути фото доказів того, що кадировці забрали в нашої сім'ї та сусідів 17 телефонів. За локатором відстежила свій телефон у магазині техніки в Грозному", – написала підписниця одному з місцевих Telegram-каналів Маріуполя.

Додала, що крім телефонів, кадировці забрали в них дві автівки, погрожуючи автоматом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Визначали, хто головний": у Василівці пострілялися буряти й кадировці. Втрати рахують

Підписники розповіли аналогічні ситуації:

"У нас ці п*дораси винесли дім", "На Сумщині така сама історія. Комбайни хотіли викрасти... А їх відключили. Так вони просто так їх попідривали. Село Рясне, Краснопільський район", "Кадировці обчистили наш будинок, а потім підпалили", "Мій xbox – Ростовська область".

На 29 серпня, 187-й день від початку масштабного вторгнення Росії, втрати росіян у війні, за даними ЗСУ, становлять понад 47,1 тис. убитих, і повільно й неухильно їхня кількість наближається до позначки 50 тис. За даними міноборони США у війні вбили або поранили 70-80 тис. осіб з російської сторони. Оскільки Кремль офіційно не оголосив війну й навіть її так не називає, немає загальної мобілізації росіян. Натомість за ідеї Володимира Путіна воюють найманці за гроші й насильно мобілізовані з окупованих частин України. Gazeta.ua на базі матеріалу РБК склала портрет путінської армії в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Кадировці викрали в українців 17 телефонів – гаджети запеленгували в Чечні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі