середа, 06 квітня 2022 23:29

Із Лозової та Барвінкового радять евакуюватися

Із Лозової та Барвінкового радять евакуюватися
Евакуювати людей радять з Барвінкового та Лозової. Фото: 2day.kh.ua

Загроза обстрілів житлових районів Харкова залишається.

"Але ми впевнені у наших Збройних Силах України, у міцності нашої оборони", сказав голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму зверненні до жителів Харкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли Харківщину з артилерії та мінометів. Є загиблі та поранені

Він повідомив, що евакуація із Харкова зараз не проводиться. "У разі змін - ми обов'язково будемо повідомляти!", наголосив Синєгубов.

Водночас влада рекомендує евакуйовувати населення у Барвінковому та Лозовій.

"Через населені пункти курсують потяги, слідкуйте за розкладом, який оголошують органи місцевого самоврядування", - повідомив голова ОВА.

Водночас повідомляється, що сьогодні ввечері окупанти запустили ракети по Лозовій. Обійшлося без жертв, повідомив голова міськради Сергій Зеленський.

Рапніше мер Харкова Ігор Терехов закликав мешканців не панікувати через новини про те, що росіяни планують захопити місто. За його словами, росіяни намагаються поширити паніку серед людей і деморалізувати їх.

"Харків 24 лютого та Харків 5 квітня - це два різні міста з погляду обороноздатності. Харків - добре озброєне і підготовлене до оборони місто", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Із Лозової та Барвінкового радять евакуюватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі