субота, 10 січня 2015 09:39

Підсумки минулої ночі: терористи 14 разів стріляли у військових

Підсумки минулої ночі: терористи 14 разів стріляли у військових

В ніч на 10 січня терористи 14 разів порушили режим припинення вогню. Українські військові на провокації не піддаються і відкривають вогонь тільки в разі безпосередньої загрози їх життю. Про це повідомили в прес-центрі АТО.

"Бойовики продовжують здійснювати обстріли позицій українських військових на передньому краї, в тому числі з важкого озброєння. З гранатомета терористи обстріляли новий термінал донецького аеропорту, а з озброєння танка - населений пункт Піски поблизу нього. З зенітної установки була обстріляна Мар'їнка, а зі стрілецької зброї - блок-пост на перехресті доріг неподалік Гірського", - йдеться в повідомленні.

Під мінометні обстріли потрапили околиці Майорська та Ленінського і двічі - населений пункт Кряківка.

"З артилерійських систем бойовики вели вогонь по населених пунктах Опитне, Орлово-Іванівка, Піски, Березове, в районах Сокільників і Щастя", - повідомили в прес-центрі.

У штабі АТО відзначили, що наші військові на провокації не піддаються і відкривають вогонь лише в разі безпосередньої загрози їх життю.

Зараз ви читаєте новину «Підсумки минулої ночі: терористи 14 разів стріляли у військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі