пʼятниця, 27 жовтня 2017 06:30

Хлопець викинув свою вагітну подругу під мостом
6

28-річного чоловіка підозрюють в убивстві своєї 23-літньої вагітної подруги Наталії Меррік. Її тіло знайшли під мостом поблизу дороги в містечку Форт-Мілл, штат Південна Кароліна.

Про це повідомили в агентстві dm.co.uk.

Про зникнення дівчини заявили 20 жовтня. На наступний день знайшли мертву дівчину під мостом. Її ідентифікували по татуюванням, фото яких виклала поліція в оголошенні про розшук. Поліція звинуватила Махмуда Бхатті в убивстві дівчини. Із хлопцем Наталі була у стосунках багато років і мають також малолітнього сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство атовця під Києвом: показали фото підозрюваного

У поліції не розкривають поки даних, на якому місяці вагітності була жертва, як саме її убили і що стало мотивом злочину. Місцева влада повідомляє, що після убивства чоловік возив тіло по державним лініям, аби скинути її під мостом.

Детективи отримали ордер на арешт Бхатті за убивство дівчини та дитини, яка ще не народилась.

Бхатті був раніше арештований за напади на жінок. Його посадили за грати, але відпустили під заставу.

Раніше повідомлялось, що на Київщині місцеві знайшли тіло жінки у канаві. Оглянувши загиблу, виявили, що вона померла від побоїв. У вбивстві підозрюють чоловіка подруги жертви. Вони жили разом.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець викинув свою вагітну подругу під мостом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі