вівторок, 24 жовтня 2017 15:53

Убивство атовця під Києвом: показали фото підозрюваного

Національна поліція оприлюднила фото підозрюваного у вбивстві учасника АТО Руслана Яцюка біля розважального закладу у Броварах Київської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бійці зарізали атовця та поранили його брата

Це місцевий житель - 31-річний Левон Ростомян. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київщини.

Автор: Відділ комунікації поліції Київської області
  Підозрюваний у вбивстві атовця 31-річний Левон Ростомян
Підозрюваний у вбивстві атовця 31-річний Левон Ростомян

"Цього громадянина підозрюють у вбивстві 36-річного місцевого жителя, учасника АТО. Бездиханне тіло останнього, з численними колото-різаними ранами, виявили правоохоронці поблизу броварського розважального закладу", - йдеться в повідомленні.

За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження. Триває комплекс невідкладних оперативно-розшукових заходів та слідчих дій.

Вночі 21 жовтня у Броварах на Київщині на вул. Незалежності в результаті бійки загинув 36-річний Руслан Яцюк. Отримав кілька ножових поранень у серце. Був бійцем 11-го батальйону "Київська Русь". Його призвали на службу в травні 2014 року. Був командиром відділення зв'язку, потім – командиром взводу зв'язку. Обороняв Дебальцеве, Чигар та Донецький аеропорт. Має відзнаку Міністерства оборони. У зоні АТО отримав контузію та повернувся додому. Одруженим не був, мешкав з батьками.

Зараз ви читаєте новину «Убивство атовця під Києвом: показали фото підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі