середа, 28 грудня 2011 12:18

Хлопець повісився перед вікном коханої дівчини на Миколаївщині

Хлопець повісився перед вікном коханої дівчини на Миколаївщині

У місті Новий Буг, що на Миколаївщині, 16-річний юнак покінчив життя самогубством через повішання. Причиною такого вчинку стало нерозділене кохання.

Про це повідомили у прес-службі МВС України.

"Хлопець близько восьми місяців зустрічався із дівчиною, студенткою того ж коледжу, в якому вчився сам. Негараздів між закоханими не було, допоки одного разу дівчина з подругами не пішла на дискотеку. Хлопець побачив її у компанії сторонніх парубків і це його дуже вразило. Ревнощі переповнили юнака і він вперше посварився із своєю коханою. Дівчина не зрозуміла претензій та пішла додому, навіть нічого не пояснюючи. Тоді вона ще не знала, що бачить хлопця востаннє", - зазначили у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-річний школяр з Донеччини повісився, коли грав у "летаргічний сон"?

Невідомо, що того вечора керувало підлітком, але серед ночі він пішов до помешкання своєї дівчини, де прямо посеред двору, навпроти вікон спальні коханої, повісився на мотузці, яку прихопив із собою. Вранці його тіло виявили родичі дівчини, вони й повідомили до міліції.

Співробітники Новобузького РВ УМВС України в Миколаївській області оглянули місце події, а у одежі юнака знайшли передсмертну записку, у якій він повідомляє своїй коханій, що життя без неї собі не уявляє та добровільно йде з життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізький студент викинувся з вікна на 9-му поверсі

Смерть підлітка стала резонансною подією у селищі. Ніхто з його знайомих, батьків та вихователів не може зрозуміти, як спокійний та врівноважений хлопець із достатньо забезпеченої родини міг здійснити такий необміркований фатальний крок.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець повісився перед вікном коханої дівчини на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі