четвер, 27 жовтня 2016 16:55

Хлопчик замерз насмерть біля батьківського дому

Хлопчик замерз насмерть біля батьківського дому
tp.npu.gov.ua

2-річного хлопчика, якого напередодні батько знайшов замерзлого на порозі біля власного будинку, врятувати не вдалося.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів В`ячеслав Аброськін, керівник ГУНП у Донецькій області.

"Вчора зранку дзвінок від начальника Волноваського відділу поліції. У селі Володимирівка 2-річний хлопчик замерз на вулиці. Увечері святкували день народження матері. Потім батько пішов на роботу в нічну зміну. Зранку повернувся додому і побачив на вулиці, на порозі біля свого дому, молодшого сина без ознак життя. Помер", - повідомив Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мертве немовля знайшли в коробці на смітнику

Припускають, що дитина вночі не могла розбудити маму, щоб вивела його на подвір`я у туалет. Хлопчик пішов сам. Коли повертався, не зміг відчинити двері у дім. Замерз.

"Молодий лікар, який зайшов у двір, де сталася трагедія, зміг запустити серце дитині. Мозок та легені уже були мертві. Хлопчик помер через кілька годин після того, як його привезли до лікарні. Реанімація не дала бажаного ефекту", - повідомив керівник поліції.

Триває слідство, яке з`ясовуватиме, хто винен у смерті дитини. Відкрили кримінальне провадження за статею "навмисне убивство малолітньої дитини".

У сім`ї лишився 7-річний син.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик замерз насмерть біля батьківського дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі