пʼятниця, 25 лютого 2022 21:32

Харківщина тримає бій: під вогнем будинки. Є жертви

Харківщина тримає бій: під вогнем будинки. Є жертви
Російські війська продовжують обстрілювати у Харківську область. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Російські війська продовжують обстрілювати у Харківську область.

25 лютого під вогнем опинилися житлові будинки. В середмісті Харкова відбувся обстріл Центру крові, навчального закладу, є жертви серед мирного населення, повідомив голова обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти стріляють по лікарнях та бригадах екстреної допомоги

"Ми не здаємося, працюємо і захищаємо наших людей та нашу територію. Спільно із керівником Головного управління Нацполіції в області Володимиром Тимошко звертаємося до жителів Харківщини: зберігайте єдність та віру у наших захисників! Героїчні українські воїни, попри те, що Росія цинічно атакує - стійте міцно, ви все, що в нас є", - сказав Синєгубов.

Військові Збройних сил України, попри потужний спротив, втратили контроль над Антонівським мостом через Дніпро у Херсоні. Ворожі війська Російської Федерації подолали оборону міста.

Після запеклих боїв на підступах до Херсона, незважаючи на відчайдушні зусилля української армії, втрачено контроль над переправою до міста.

Зараз ви читаєте новину «Харківщина тримає бій: під вогнем будинки. Є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі