понеділок, 31 жовтня 2022 08:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Харків з областю нещадно атакували ракетами С-300: перші подробиці

Харків з областю нещадно атакували ракетами С-300: перші подробиці
Харків атакували ракетами комплексу С-300, які запустили з російського Бєлгорода. Фото: pixabay.com

Харківщину 31 жовтня знову атакували росіяни.

Сьогодні приблизно о 8:00 ворог завдав по Харкову та Чугуївському району ракетних ударів, повідомив у понеділок голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Попередньо, атакували ракетами комплексу С-300, які запустили з російського Бєлгорода.

"Пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, тому можливі перебої зі світлом. Постраждалих на цю хвилину немає, всі служби працюють на місцях влучань. Інформація уточнюється", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог з новою силою вгатив по Нікопольщині: є жертви

Протягом минулої доби ворог продовжив терор мирного населення Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів області. Зокрема були обстріляні місто Куп'янськ, селище Дворічна та Вовчанська громада. Пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди, сталися пожежі.

"В Ізюмському районі госпіталізували з пораненням 16-річного хлопця. Його стан медики оцінюють як середній", – додав Синєгубов.

На звільнених територіях області триває розмінування. Протягом доби піротехніки знешкодили 658 вибухонебезпечних предметів.

Вранці у понеділок, 31 жовтня, в Україні оголошено масштабну повітряну тривогу. У різних регіонах повідомляють про проліт ракет та роботу ППО. Частина ракет пройшла від Миколаєва на північний захід. Пишуть про вибухи на Вінниччині, Одещині, Полтавщині і Кіровоградщині.

Зараз ви читаєте новину «Харків з областю нещадно атакували ракетами С-300: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі