пʼятниця, 11 жовтня 2019 11:22

Ґрати зірвали тросом: троє в масках зухвало пограбували ювелірку

Ґрати зірвали тросом: троє в масках зухвало пограбували ювелірку
На Тернопільщині троє в масках пограбували ювелірний магазин. Фото - Народна Правда

11 жовтня о 3:46 у Хоросткові на Тернопільщині пограбували ювелірний магазин – викрали коштовності. Після цього намагалися винести великий сейф, однак він не вмістився у вікно.

Із місця злочину грабіжники втекли на сріблястому Audi, частковий номерний знак ВО 86**, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Власниця ювелірної крамниці повідомила, що о 3:19 на магазин напали троє невідомих чоловіків у масках. Охоронцю фірми погрожували вбивством. Вирвали тросом за допомогою автомобіля грати з металопластикового вікна та викрали цінні речі - винесли сейф із коштовностями", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавчиня "ювелірки" вкрала прикрас на 1 млн грн

Із місця події підозрювані поїхали у напрямку села Сухостав Гусятинського району. На території області оголосили оперативний план "Сирена".

Працівники поліції звертаються до жителів міста та області: якщо ви помітили схожий автомобіль, повідомляйте за телефонами (0352) 27-12-28, 0677047884, 0676547619.

У Борисполі на Київщині сталося збройне пограбування. Троє невідомих у масках із автоматами пограбували ювелірний магазин. Після цього нападники втекли з місця злочину.

Зараз ви читаєте новину «Ґрати зірвали тросом: троє в масках зухвало пограбували ювелірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі