четвер, 30 квітня 2015 08:44

Готелі та гуртожитки Луганська кишать російськими солдатами - Снєгирьов

Готелі та гуртожитки Луганська кишать російськими солдатами - Снєгирьов
Фото: volynnews.com

Російські військові інженери та спецназ прибули в Луганськ, вони, ймовірно, будуть виконувати функцію штурмовиків під час наступу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав співголова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

"Розвідгрупи ГІ " Права Справа" зафіксували прибуття в Луганськ підрозділів 76-го окремого ремонтно-відновлювального батальйону (місце постійної дислокації - Слов'янськ-на-Кубані, Краснодарський край). В січні 2015 підрозділи цього батальйону були зафіксовані на території Ростовської області (РФ), в безпосередній близькості від кордону з Україною, поблизу с. Куйбишеве.

Крім того,прес-служба АТО повідомляє про прибуття в м. Стаханов підрозділу з нашивками інженерних військ РФ і великою кількістю інженерної техніки. Швидше за все, із військовими інженерами прибули і російські військові високих чинів", - йдеться у повідомленні.

Активіст також повідомляє місця дислокації російських військових у Луганську: готель "Турист", гуртожитки №3, 4, 5 Аграрного університету, гуртожитки кооперативного технікуму. Російський спецназ дислокується в готелі "Дружба" та в колишньому готелі "Колос". Жива сила та техніка також базується на території ВАУШ та обласного воєнкомату.

"Йдеться лише про кадрових російських військових та солдат-срочників. Саме їх будуть використовувати як основну штурмову ударну силу під час можливого наступу. В Луганську їх зосереджено від 5 до 6 тис. особового складу. Судячи із передислокації техніки, російські терористичні війська готуються до прориву", - додає Снєгирьов.

Зараз ви читаєте новину «Готелі та гуртожитки Луганська кишать російськими солдатами - Снєгирьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі