понеділок, 25 березня 2013 23:43

Спецтема: Снігова пастка

Головний надзвичайник вважає, що українці мають бути вдячними його службі

Головний надзвичайник вважає, що українці мають бути вдячними його службі
Михайло Болотських. Фото: tvi.ua

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських заявив, що рятувальники зробили все можливе для того, щоб мінімізувати наслідки негоди для українців.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Ми забезпечили інформацію про очікуване погіршення погодних умов, як мінімум, за добу. І тому є підтвердження: телеграми, факсограми, які ми надсилали у регіони", - зазначив чиновник.

Крім того, за його словами, була підготовлена уся очисна техніка.

"Вже у четвер стояли тягачі у важкодоступних місцях, де йде накопичення, скажімо так, і ненормальна ситуація з дорожнім рухом", - уточнив Болотських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров поставив рятувальникам Попова "трійку"

Водночас, він наголосив, що у Києві ситуація "більш ускладнена та гостра".

"Ви бачили колись, навіть за нормальної погоди, щоб у п'ятницю ввечері був нормальний режим транспортного забезпечення? У нас затори, нам дуже важко виїхати за місто. А уявіть: така кількість снігу, 50 сантиметрів випало протягом доби. І ви хочете, щоб була нормальна ситуація?" – поцікавився чиновник.

Керівник Служби із надзвичайних ситуацій підкреслив, що його підлеглі адекватно діяли у ситуації.

"Я не хочу аналізувати та оцінювати дії міської влади – є посадові особи, які дадуть цьому оцінку. Я відповідаю за працівників своєї служби, і вони гідно впорались із цим завданням та гідні поваги наших громадян", – переконаний Болотських.

Зараз ви читаєте новину «Головний надзвичайник вважає, що українці мають бути вдячними його службі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі