неділя, 17 липня 2022 21:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Головні новини дня: ЗСУ відбивають росіян на сході, ОПЗЖ оскаржує заборону

Головні новини дня: ЗСУ відбивають росіян на сході, ОПЗЖ оскаржує заборону
Українські захисники знишують російських окупантів на сході. Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Gazeta.ua нагадує про події неділі, 17 липня.

Збройні сили України відбили штурм російських окупантів на Слов'янському напрямку – поблизу Григорівки, ворог з втратами відійшов. Також українські захисники відбили ворога на Бахмутському напрямку.

У Греції розбився український транспортний літак Ан-12. Усі вісім загиблих членів екіпажу були громадянами України.

Партія "Опозиційна платформа – За життя", яку суд заборонив через її антиукраїнську діяльність, подала апеляційну скаргу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Запорізький месник" спалює один за одним російські СУ-25

Колишній начальник управління Служби безепки України в Криму Олег Кулініч передавав інформацію російським спецслужбам, розповіли у Державному бюро розслідувань.

Українські захисники вже знищили понад 30% наступального потенціалу наземних сил російських окупантів. 50 тис. російських солдатів загинули або були поранені, повідомив голова комітету начальників штабів Великої Британії, адмірал Тоні Радакін.

Санкції проти Росії працюють, але потрібен час для досягнення необхідного ефекту, сказав голова європейської дипломатії Жозеп Боррель.

Українська шахістка з порушеннями зору Любов Жильцова стала чемпіонкою світу з шахів. Це вже дев'ятий титул у кар'єрі спортсменки.

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: ЗСУ відбивають росіян на сході, ОПЗЖ оскаржує заборону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі