неділя, 17 липня 2022 10:06

Спецтема: Війна Росії проти України

У ДБР прокоментували затримання ексголови правління СБУ в Криму

У ДБР прокоментували затримання ексголови правління СБУ в Криму
Затримали ексголову управління СБУ у Криму. Фото: t.me/VGlagola

Учора, 16 липня, правоохоронці затримали зрадника України – чинного працівника Служби безпеки, який працював на спецслужби РФ.

До березня цього року він очолював одне з регіональних управлінь Служби. Інформацію підтвердило Державне бюро розслідувань у Telegram.

Працівник СБУ передавав російським спецслужбам розвідувальну інформацію проти України. Зафіксували передавання інформації, що становить державну таємницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слугу"-зрадника Ковальова оголосили в розшук

Також зловмисник брав участь у діяльності злочинної організації, яка займалася розвідувальною та підривною діяльністю проти України.

"Зрадника затримали. Для повідомлення йому про підозру зібрали достатньо доказів", – зазначили в ДБР.

16 липня стало відомо про затримання за держраду працівника Служби безпеки України. Журналіст Віталій Глагола, посилаючись на власні джерела, повідомив, що затримали колишнього начальника управління СБУ в Криму Олега Кулініча.

Затриманий СБУ в Криму очолював до березня 2022 року. А після повномаштабного вторгнення Росії був звільнений. Займав цю посаду з жовтня 2020-го.

Зараз ви читаєте новину «У ДБР прокоментували затримання ексголови правління СБУ в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі