вівторок, 09 серпня 2022 21:00

Головні новини дня: вибухи у Новофедорівці та наступ на Донбасі

Головні новини дня: вибухи у Новофедорівці та наступ на Донбасі
У Новофедорівці сталися вибухи на аеродромі. Фото: РосЗМІ

Gazeta.ua нагадує головні новини вівторка, 9 серпня.

Пролунали вибухи на аеродромі біля селища Новофедорівка в окупованому Криму. Після чого над ним здійнявся густий чорний дим. На летовищі базувалися російські літаки, які зазвичай атакують ракетами південь України. Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк сказав, що це тільки початок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти в Маріуполі використовують полонених для ексгумації тіл

Російські окупанти намагалися провести розвідку боєм у районах Підгородного та Бахмуту Донецької області. Успіху не мали, відійшли. Також загарбники намагалися завести розвідувальні групи в районах Івано-Дар'ївки, Веселого, Яковлівки та Соледару. Противник має частковий успіх в напрямку села Вершина.

Україна повернула тіла ще 17 своїх захисників. Операція проводилася за співпраці Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти, Олега Котенка та силових структур України. Процес повернення тіл відбувається відповідно до норм Женевської конвенції.

На Черкащині у лікарні помер один із постраждалих через ракетну атаку на Уманський район. Стан другого потерпілого нині середньої тяжкості, але стабільний.

В управління Агентства з розшуку та менеджменту активів передано арештовані корпоративні права товариств на понад 350 млн грн. Серед них – один із найбільших торгово-розважальних центрів столиці Ocean Plaza. Слідство встановило, що кошти, отримані від діяльності ТРЦ, перераховувалися з ланцюга фінансових операцій на адресу громадян Росії.

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: вибухи у Новофедорівці та наступ на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі