понеділок, 13 березня 2023 18:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб розповів про 150 "300-их" вагнерівців

Генштаб розповів про 150 "300-их" вагнерівців
Розбита техніка російських окупантів. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони України завдають втрат ворогу.

На Луганщині зафіксували понад сотню поранених "вагнерівців". Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Противник продовжує зазнавати втрат. Так, на території Біловодської районної лікарні тимчасово зайнятої території Луганської області, на лікування привезли 150 найманців так званої ПВК "Вагнер", – пише Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополь привезли велику кількість чорних пакетів – Федоров

В тимчасово захопленому росіянами Енергодарі на Запорізькій атомній електростанції катастрофічно зростає дефіцит фахових працівників, які можуть забезпечити життєдіяльність АЕС, повідомляють.

"Після того, як на АЕС російські окупанти працевлаштували осіб без відповідної освіти і стажу, у російських представників "Росатому" закінчився термін контракту. Водночас, в підписанні нового чи продовженні діючого контракту їм відмовлено. Також відмовлено у повернені до Росії, оскільки працювати на АЕС особливо нікому. Все це може призвести до непередбачуваних наслідків", – пише Генштаб.

Вчора Сили оборони України відбили 102 атаки ворога на п'яти напрямках.

Минулої доби українські воїни знищили понад 710 російських окупантів. За 383 дні знищили 159,8 тис. окупантів, 6774 броньованих машин, 3474 танків, 289 гелікоптерів і 304 літака.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб розповів про 150 "300-их" вагнерівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі