пʼятниця, 13 листопада 2015 16:53

Генштаб оприлюднив нові докази участі військових РФ у війні на Донбасі
4

Фото: facebook.com

Українські бійці після бою на Луганщині знайшли тіло бойовика із документами, які засвідчують його приналежність до ЗС РФ.

Чергові докази присутності росіян на Донбасі опубліковані на сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

"Днями українські військові, що несуть службу в зоні АТО поблизу с. Новозванівка Луганської області, виявили розвідувальну групу у складі 15-20 осіб.

Після наближення розвідгрупи до спостережного пункту українських військових зав'язався бій, в результаті якого розвідгрупа відійшла. Згодом бойовики здійснили спробу зайти в тил українських військових з лівого флангу, але знову були відкинуті вогнем та відступили із втратами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місці події виявили тіло загиблого Овсяннікова Олега Миколайовича, а також документи, видані йому Головним управлінням Пенсійного фонду РФ Омутнинського р-ну, Кіровської обл. Російської Федерації, на право безкоштовного проїзду як ветерана бойових дій, розвантажувальний жилет, 4 гранати, 3 запали до них, запал на встановлення розтяжки.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб оприлюднив нові докази участі військових РФ у війні на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі