пʼятниця, 20 квітня 2007 12:38

Генпрокуратура перевірить Балогу та його родичів

50 народних депутатів від Партії регіонів звернулися до генерального прокурора України Олександра Медведька з проханням перевірити інформацію щодо фактів злочинної діяльності глави Секретаріату президента Віктора Балоги, його родичів та оточення.

Про це повідомили у прес-службі Партії регіонів.

Зокрема, у зверненні зазначається, що мешканець Закарпаття Володимир Іванов неодноразово впродовж 2005-2007 років приїжджав до Києва "з метою особисто довести до Президента України та української громади обуреність мешканців Закарпаття фактом очолювання Секретаріату президента яка, на його особисту думку та думку більшості громадян Закарпаття, за своїми моральними і діловими якостями не може обіймати таку високу посаду".

Однак, за даними авторів звернення, Президент громадянина Іванова до цього часу не прийняв.

У зв"язку з цим чоловік звернувся до Партії регіонів з проханням надати йому допомогу з цього питання, зазначили у прес-службі. Він "передав пакет матеріалів стосовно кримінальної та іншої протиправної діяльності Балоги його родичів, коли той очолював м. Мукачеве, Закарпатську ОДА та Міністерство з питань надзвичайних ситуацій".

Цей пакет матеріалів народні депутати направили генеральному прокурору, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура перевірить Балогу та його родичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі