субота, 01 жовтня 2022 17:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Гайдай сказав, що буде після звільнення Лимана

Гайдай сказав, що буде після звільнення Лимана
ЗСУ упевнено крокують уперед, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. Фото: "Укрінформ"

Після звільнення Лимана на Донеччині очікуємо на початок деокупації Луганщини.

Російські окупанти викладають відео, як втікають. Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

"Що стосується розвитку подій. Після того як Лиман залишать, якщо зможуть і встигнуть, окупанти, то якраз після Лимана і буде починатися деокупація Луганської області. Зараз дуже багато відео викладають окупанти, втікаючи. Що їх покидали і не знають, що робити", – сказав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін із "чмобіками", росіяни "встали с колен" – меми тижня

Проведення псевдореферендумів ніяк не впливають на події на фронті. ЗСУ упевнено крокують уперед, заявив голова адміністрації.

"Вчора в Офісі президента проговорили декілька робочих питань, при деокупації кожного населеного пункту одразу займатимемо забезпеченням його життєдіяльності", – повідомив Гайдай.

Збройні сили України увійшли до міста Лиман на Донеччині. Зараз там точаться бої, повідомив сьогодні речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий.

Українські військові встановили український прапор біля стели на в'їзді в Лиман. Процес зняли на відео.

ЗСУ оточили російське угруповання в районі Лимана. Поблизу міста звільнили п'ять населених пунктів – Ямпіль, Новоселівку, Шандриголове, Дробишеве і Ставки.

"Радіо Свобода" повідомило, що, за різними оцінками, в кільці можуть перебувати до 5,5 тис. окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Гайдай сказав, що буде після звільнення Лимана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі