субота, 12 серпня 2023 20:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Федоров розповів подробиці перестрілки окупантів у Запорізькій області

Федоров розповів подробиці перестрілки окупантів у Запорізькій області
Між кадирівцями та осетинцями виникла перестрілка у тимчасово окупованій Михайлівці на Запоріжжі, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. Фото: Укрінформ

Між кадирівцями та осетинцями виникла перестрілка у тимчасово окупованій Михайлівці на Запоріжжі.

Після того ворог протягом довгого часу вивозив двохсотих. Про це 24 Каналу розказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, зауваживши, що там це відбулося вкотре.

"Це дуже добре. Тому що так вони допомагають нашим Збройним Силам виконувати своє завдання – тим, що самоліквідовуються", – наголосив Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія перекидає у Запорізьку область десантників ‒ британська розвідка

Росіяни привезли чергову партію "трьохсотих" до лікарні швидкої допомоги у тимчасово окупованому Мелітополі. Окупанти вивантажували своїх поранених бійців через чорний вхід, адже приховують свої втрати.

"Якщо привезли до цивільної лікарні, це означає, що всі їхні військові шпиталі переповнені", – зауважив міський голова Мелітополя.

У тимчасово окупованому Бердянську 11 серпня була пожежа у центрі міста. Було "гаряче" саме там, де росіяни концентрували свою військову техніку.

Окрім того, окупанти використовують цивільних мешканців на тимчасово окупованій території. Так на базі однієї зі шкіл Токмаку росіяни розмістили військовий шпиталь.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, мали частковий успіх в районі Роботиного Запорізької області, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Протягом доби відбулось 33 бойових зіткнення. Про це ввечері 12 серпня повідомив Генштаб ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Федоров розповів подробиці перестрілки окупантів у Запорізькій області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі