середа, 06 липня 2016 12:50

Федорко приїхав до суду: журналістів на засідання не пускають

Федорко приїхав до суду: журналістів на засідання не пускають

6 липня у Києво-Святошинському суді відбудеться засідання у справі по ДТП з участю фотографа LB.ua Макса Левіна та екс-директора з вантажних перевезень Укрзалізниці Івана Федорка.

Як передає кореспондент LB.ua, Федорко прибув до суду. Однак точний час засідання спочатку не було названо - сторони чекали, коли його визначить уповноважений суддя, який призначає час судових засідань в довільному порядку.

Пізніше засідання почалося в закритому режимі. За рішенням судді, журналістів на нього не пускають. Суд повинен визначити запобіжний захід Федорку. Прокуратура просить відпустити його під особисте зобов'язання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Украли Infiniti заступника міністра економіки

Нагадаємо, 3 липня на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента LB.ua Макса Левіна потрапив у ДТП. Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7, водій якого, був п'яний. Автомобілем керував директор з вантажних перевезень Укрзалізниці Іван Федорко. Йому вдалося втекти з лікарні, куди його доставили на медичний огляд. Пізніше його знайшли в реанімаційному відділенні однієї з київських лікарень.

Макс Левін, його дружина і один з трьох синів зараз перебувають у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Федорко приїхав до суду: журналістів на засідання не пускають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі