четвер, 05 грудня 2019 15:13

Дзвонили до рідних і прощалися: нові подробиці смертельної пожежі в коледжі

Дзвонили до рідних і прощалися: нові подробиці смертельної пожежі в коледжі
Під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинула студентка 17-річна Ксенія Бабенко. Фото - od.dsns.gov.ua

Після пожежі в одеському коледжі зникли безвісти 14 осіб. Серед них - 4 студента.

Дехто зі зниклих телефонував родичам, вони прощалися і говорили, що задихаються, розповів начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех на засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій. У поліції також не можуть встановити інформації щодо ще однієї людини.

"Кому відомий чоловік на ім'я Руслан Нікос, прошу звертатися в штаб, так як він не є учнем і співробітником коледжу. Ми не можемо встановити його особистість", - сказав Бех.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна пожежа в коледжі: що відомо про стан потерпілих

Також стали відомі дані зниклих.

1. Маркіна Юлія Михайлівна 2003 р.н., студентка;
2. Чугуннікова Людмила Михайлівна 2001 р.н., студентка. Останній раз з нею спілкувалися 3 грудня. Імовірно перебувала в коледжі.
3. Трофимчук Кирило Ігорович 2003 р.н., студент. Зв'язувався з матір'ю о 10:23, повідомив, що задихається від диму і попрощався з нею.
4. Пьяночкіна Катерина 2003 р.н., студентка. Була на заняттях на четвертому поверсі. О 10:12 повідомила по телефону батькові, що в коледжі пожежа і залишилася в бухгалтерії з Юлією Маркіною і двома бухгалтерами.
5. Катишевська Вероніка Дмитрівна 1955 р.н., співробітниця бухгалтерії коледжу.
6. Перчик Ірина Василівна, співробітниця бухгалтерії. Останній раз розмовляла з чоловіком в 10:12 повідомила, що задихається від диму і попрощалася з ним.
7. Тарасова Наталія Василівна 1959 року народження, співробітниця бухгалтерії. О 10:00 зв'язувалася з дочкою і повідомила, що знаходиться в коледжі.
8. Третьякова Наталя Олексіївна, завідувачка відділенням коледжу, викладач.
9. Бортюк Анна Леонідівна 1976 р.н., викладач.
10. Александров Борис Георгійович, 1958 р.н., директор Інституту морської біології. Дзвонила його секретар Галина Іванович, яка повідомила, що в коледжі задимлення і він впав на підлогу. Просила допомоги.
11. Іванович Галина Валентинівна, 1954 р.н., співробітниця ІМБ НАН України.
12. Беженар Олена Валеріївна 1995 р.н., лаборант. Останній раз її бачили в 9:30, коли вона їхала на роботу в коледж.
13. Коваль Марія Володимирівна. Останній раз спілкувалася з родичами о 7:00 ранку. З 14:00 телефон не в мережі.
14. Соловей Віра Дмитрівна 1951 р.н.

Під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинула студентка 17-річна Ксенія Бабенко із Килійського району. Зникли безвісти 13-14 людей, за різними даними.

Зараз ви читаєте новину «Дзвонили до рідних і прощалися: нові подробиці смертельної пожежі в коледжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі