четвер, 05 грудня 2019 14:21

Смертельна пожежа в коледжі: що відомо про стан потерпілих

Смертельна пожежа в коледжі: що відомо про стан потерпілих
Під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинула студентка 17-річна Ксенія Бабенко. Фото - facebook.com/kotlyar.od

Повідомили про стан постраждалих у пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Загалом до лікарень були госпіталізовані 29 людей, в тому числі, неповнолітні діти - 15, дорослі - 14 (серед них 7 співробітників ДСНС). Одна постраждала померла, повідомив заступник міського голови Одеси Андрій Котляр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список постраждалих під час пожежі в Одеському коледжі

"Станом на 12:00 5 грудня двох постраждалих виписали. В стаціонарах лікарень знаходяться 26 людей. Серед них - 6 співробітників ГУ ДСНС в Одеській області, а також 16 студентів та 4 співробітника коледжу. Троє пацієнтів знаходяться у важкому стані, один пожежник - у вкрай важкому, всі інші пацієнти - у стані середньої важкості", - розповів Котляр.

Додав, що постраджалі забезпечені усіма необхідними медикаментами і препаратами крові в повному обсязі.

Під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинула студентка 17-річна Ксенія Бабенко із Килійського району. Зникли безвісти 13-14 людей, за різними даними.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна пожежа в коледжі: що відомо про стан потерпілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі