четвер, 05 грудня 2019 12:18

Назвали ймовірну причину смертельної пожежі в коледжі

Назвали ймовірну причину смертельної пожежі в коледжі
В Одесу прибув спецзагін рятувальників, які мають шукати тіла жертв пожежі у коледжі економіки, права та ресторанного бізнесу. Фото - facebook.com/maksymkutsyi

Пожежа в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу могла початися через загоряння подовжувача в зачиненому кабінеті. Про це з посиланням на рятувальників повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

"Попередньо рятувальники повідомляють про аварійний режим роботи електрообладнання - звичайного подовжувача в закритому кабінеті", - повідомив Куций у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштаб пожежі в Одесі показали з висоти пташиного польоту

Будівля коледжу побудовано в 1914 році і мала багато конструкцій і елементів з деревини та очерету, додав він. Каркас будівлі в задовільному стані, але всі перестінки - в аварійному.

"Експерти з будівельної академії підтверджують, що розбирати будинок небезпечно. За даними ДСНС, доведеться застосовувати спеціальний кран для проведення рятувально-пошукової операції", - зазначив голова ОДА.

Вранці 5 грудня в Одесу прибув спецзагін рятувальників. Вони мають сьогодні розпочати пошук тіл жертв пожежі у коледжі економіки, права та ресторанного бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ймовірну причину смертельної пожежі в коледжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі