субота, 25 травня 2013 16:48

Двох українських моряків судна "Hansa Marburg" звільнили з піратського полону

Двох українських моряків судна "Hansa Marburg" звільнили з піратського полону
Фото: tsn.ua

Четверо моряків, у тому числі двоє українців, які знаходилися на борту захопленого піратами поблизу Екваторіальної Гвінеї німецького судна "Hansa Marburg", звільнені.

Про це повідомила німецька компанія-судновласник "Leonhardt and Blumberg", що базується в Гамбурзі, передає "УКРІНФОРМ".

"Ми раді повідомити, що четверо моряків, які перебували на борту захопленого біля берегів Екваторіальної Гвінеї контейнеровоза "Hansa Marburg", звільнені", - йдеться у повідомленні.

За даними судновласника, стан моряків задовільний. Подробиці звільнення не повідомляються.

За інформацією німецьких ЗМІ, моряки – двоє українців, росіянин та громадянин Кірібаті – були звільнені минулого четверга і у суботу повернулися до Німеччини, де проходять медичне обстеження.

Як повідомляло агентство, 22 квітня у нейтральних водах Гвінейської затоки (210 км від Малабо, Екваторіальна Гвінея) пірати захопили транспортне судно "Hansa Marburg" німецької компанії "Leonhardt and Blumberg".

Зараз ви читаєте новину «Двох українських моряків судна "Hansa Marburg" звільнили з піратського полону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі