четвер, 31 травня 2012 15:31

Два літаки зіткнулися в аеропорту Чикаго
5

Фото: фото: dailymail.co.uk
Обидва повітряних судна отримали значні пошкодження
Інцидент між двома літаками спричинив хаос

У міжнародному аеропорту О'Хара американського міста Чикаго на землі зіткнулися два літаки - В'єтнамський вантажний Boeing-747 під час вирулювання на смугу для зльоту зачепив хвіст невеликого лайнера внутрішніх ліній компанії American Eagle. З пасажирського літака після зіткнення були терміново евакуйовані 18 пасажирів і три члени екіпажу, повідомила NBC Чикаго прес-секретар American Eagle Мері Френсіс Фаган.

Embraer-140 авіакомпанії American Eagle, рейс 4265, який щойно прибув в Чикаго із Спрінгфілда (штат Міссурі), знаходився у будівлі аеропорту, коли його хвостову частину зачепив правим крилом Boeing-747 компанії EVA Airways, який вирулював на злітну смугу.

Один з пасажирів літака Брюс Макартур розповів журналістам, що люди, які сиділи разом з ним з лівого боку літака, побачили, як до них рухається величезний біло-зелений Boeing, а потім відчули удар.

За словами представниці Чиказького департаменту авіації Карен Прайд, American Eagle, який прибув рейсом 4265 з Спрінгфілда (штат Міссурі) стояв біля виходу G20, коли вантажний літак тайваньської авіакомпанії EVA рейсу 661 зачепив його хвостову частину.

В адміністрації аеропорту запевнили, що зіткнення визнано незначним, проте обидва рейси було тимчасово відкладено. За деякими даними, у одного з літаків в результаті інциденту стався невеликий витік палива.

Як повідомили в прес-службі American Eagle, в результаті зіткнення ніхто з 18 пасажирів і 3 членів екіпажу рейсу 4265 не постраждав.

Відео: tsn.ua


 

Зараз ви читаєте новину «Два літаки зіткнулися в аеропорту Чикаго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі