неділя, 03 січня 2021 15:36

Психічнохворий зарізав власну матір

Психічнохворий зарізав власну матір
У Харкові чоловік із психічними розладами вбив власну матір. Фото: Reuters

У Харкові правоохоронці викрили у вбивстві чоловіка, який зарізав власну матір.

Жінка мешкала разом з 59-річним сином, який має психічні розлади. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Харківській області.

"2 січня 2021 року близько 16:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що 40-річний чоловік вимагає прибуття поліції у квартиру по вулиці Валентинівській. За його словами, 84-річна бабуся його дружини кілька днів не виходить на зв'язок", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіла піти: розповіли про чоловіка, який зарізав дружину й намагався вбити себе

На місці події поліцейські виявили на підлозі тіло 84-річної жінки з ознаками насильницької смерті.

У вбивстві підозрюється 59-річний син загиблої, який на момент скоєння злочину знаходився вдома. Він повідомив, що зарізав свою матір під час психічного приступу.

У поліції розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

У Києві у квартирі на вул. Радунській 34-річній жінці всадили в груди кухонний ніж. Від отриманого поранення вона померла на місці. Підозрюваного затримали. Це 38-річний співмешканець загиблої.

Зараз ви читаєте новину «Психічнохворий зарізав власну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі