понеділок, 13 грудня 2021 10:47

ДТП у Луцьку: потерпілих - шестеро. 16-річного водія відправили в ізолятор

ДТП у Луцьку: потерпілих - шестеро. 16-річного водія відправили в ізолятор
У Луцьку 16-річний водій Renault Megane промчав на червоне світло та в'їхав у людей. Скалічив п'ятьох дорослих і 5-річну дитину. Фото: vl.npu.gov.ua

У Луцьку на Волині затримали 16-річного водія, який збив шістьох людей на пішохідному переході.

Нині він в ізоляторі тимчасового тримання, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Унаслідок ДТП тілесні ушкодження зазнали шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка, її 5-річний син - в обласній лікарні. Ще четверо жінок мають забиття та переломи. Після надання медичної допомоги їх не госпіталізовували", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото 16-річного, який зніс людей на переході

Водій і його пасажири навчаються на першому курсі вищого професійного училища Луцька, місцеві жителі. Сім'ї винуватця і неповнолітніх пасажирів на обліках служби у справах дітей не перебувають.

16-річний водій із повної сім'ї. Поліцейські встановлюють, за яких обставин він взяв ключі від машини вітчима, додала Gazeta.ua Ольга Бузулук із віддділу комунікації обласної поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Вирішують питання про оголошення 16-річному підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує до восьми років за ґратами.

У Луцьку біля торгового центру авто в'їхало в натовп людей, які переходили дорогу на пішохідному переході. Подія трапилася 12 грудня о 14:30 на просп. Соборності.

Тікаючи від екіпажу патрульних, водій Renault Megane промчав на червоне світло та в'їхав у людей. Після цього влетів у дерево й дорожній знак на перехресті з вул. Чорновола.

У машині на момент аварії перебувало троє людей. Вони втікали з місця події. Усіх затримали.

Щодо потерпілих, спочатку повідомляли, що їх п'ятеро.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Луцьку: потерпілих - шестеро. 16-річного водія відправили в ізолятор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі