субота, 28 жовтня 2017 11:23

ДТП у Харкові: донька загиблої всю ніч шукала матір

ДТП у Харкові: донька загиблої всю ніч шукала матір
46-річна Наталія Умаєва загинула 18 жовтня у кровавій харківській ДТП. Фото: obozrevatel.com

Загиблу у масштабній ДТП у Харкові 46-річну Наталію Умаєву всю ніч шукала її 14-річна донька Еля. Дівчина їздила по лікарнях міста, але скрізь казали, що Умаєва не надходила. У морзі відповіді не дали, проте попросили привести дорослих знайомих Ужінки.

Про це розказала подруга загиблої Ольга Козлова, передає "Місто Х".

Під час рокового зіткнення Наталія говорила з донькою по телефону. Еля почула у слухавці шум.

"Еля стала кричати, але замість мами відповів незнайомий чоловік, сказав, що сталася страшна аварія. Дівчинка взяла собаку, корм для неї - бо не знала, скільки доведеться бути відсутньою. 14-річна дитина всю ніч шукала свою маму по лікарнях" - зазначила Козлова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривава ДТП у Харкові: що відомо про п'ятьох загиблих

На упізнання Наталії Умаєвої приїхав її 19-річний син Тимур. Чоловік загиблої працює моряком, на похорон не зміг прилетіти.

"Чоловікові Наталії повідомили про трагедію по скайпу. Ховали без нього - друзі, діти, приїхали старенькі батьки Наташі з Маріуполя", - додала Козлова.

Еля зараз перебуває вдома з братом та бабусею. Чекають на повернення батька, корабель якого дістанеться суходолу 10 листопада.

Кривава ДТП у Харкові сталася увечері 18 жовтня. Позашляховик Lexus в'їхав у групу людей, які стояли на тротуарі та чекали зеленого світла світлофора. 6 осіб загинули, ще 5 - в лікарні. 20-річну Олену Зайцеву, яка була за кермом автівки, взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: донька загиблої всю ніч шукала матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі