понеділок, 22 березня 2021 15:59

ДТП із українським автобусом у Польщі: з'явилося відео з місця аварії

ДТП із українським автобусом у Польщі: з'явилося відео з місця аварії
На півдні Польщі розбився автобус із українцями. Одна людина загинула, ще 5 скалічилися. Фото: tvn24.pl

Автобус з українцями, який у Польщі потрапив у ДТП, прямував у бік українського кордону.

Аварія могла статись через погану погоду. Остаточну причину ще встановлюють. Про це повідомив генконсул України в Любліні Василь Павлюк.

"Наш консул працює в Ярославі в поліції. Також він спілкується із 4 нашими громадянами, котрих відправляють в Україну. Поки що слідство триває. Попередньою причиною аварії стала слизька дорога", - пояснив Василь Павлюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельний рейс українського автобуса: куди їхали пасажири

Автобус пробив загорожу на автостраді й упав у канаву. Від удару практично знесло кабіну. Це видно на відео, яке опублікувала головна інспекція автомобільного транспорту Польщі.

Український автобус сполученням Вроцлав-Чернівці розбився у ніч проти 22 березня на автостраді А4 недалеко від Ярослава. Майже на тому ж місці на початку березня в подібній ДТП загинули 5 українців. У поліції Підкарпатського воєводства повідомили, що 5 постраждалих було перевезено до лікарень міст Перемишль, Пшеворськ та Лубачув. Одна українка у важкому стані. 74-річну жінку перевезуть із Перемишля в Жешув, де мають прооперувати.

Зараз ви читаєте новину «ДТП із українським автобусом у Польщі: з'явилося відео з місця аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі