понеділок, 05 жовтня 2020 12:45

ДТП із п'яним поліцейським у Броварах: що відомо про стан потерпілої

ДТП із п'яним поліцейським у Броварах: що відомо про стан потерпілої
22-річна Марина Чамора, яка постраждала у ДТП в Броварах під Києвом і втратила в аварії матір, перебуває у Центральній районній лікарні міста. у Неї роздроблений таз і стегно. Фото: facebook.com/vlad.life

22-річна Марина Чамара, яка постраждала у ДТП в Броварах під Києвом і втратила в аварії матір, нині перебуває у Центральній районній лікарні міста.

Під час термінової операції їй зібрали і поставили зовнішню фіксацію на роздроблений таз. У постраждалої також переломи стегна. Комп'ютерна томографія голови - в нормі. Про це повідомляє засновник спільноти dtp.kiev.ua Влад Антонов.

"Дівчина стабільна, але її чекають дорогі операції та реабілітація. Це на пів року мінімум, швидше на рік", - зазначив Антонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син чиновниці: розповіли про поліцейського, який п'яним збив жінку з донькою

Влад додає, що для потерпілої також актуальна допомога реабілітолога та психолога, сприяння в курортному відновленні, ліки та інструменти.

Журналіст припускає, що поліцейського – винуватця ДТП - можуть спробувати "відбілити". Адже його мати працює у команді діючого мера міста.

Аварія сталася в Броварах на Київщині 4 жовтня близько 17:40. За кермом автомобіля був п'яний дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Поліцейського звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування буде знято з посади.

Зараз ви читаєте новину «ДТП із п'яним поліцейським у Броварах: що відомо про стан потерпілої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі