пʼятниця, 27 травня 2022 10:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Донеччину накрили "Ураганами" й танками: нові кадри воєнних злочинів РФ
11

Окупанти обстріляли  11 населених пунктів
Фото: t.me/UA_National_Police
Окупанти обстріляли  11 населених пунктів
Окупанти обстріляли  11 населених пунктів
Окупанти обстріляли  11 населених пунктів
Окупанти обстріляли  11 населених пунктів

На Донеччині за добу російські окупанти обстріляли 11 населених пунктів.

Окупанти вбили та травмували мирних жителів, повідомила 27 травня Національна поліція. Гатили з реактивних систем залпового вогню "Ураган", важкої артилерії, танків і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог провалив наступ на Донеччині - Генштаб

"Росіяни зруйнували на Донеччині 94 цивільних об'єкти. Руйнувань зазнали 76 житлових будинків, школа, пожежна частина, база відпочинку та 13 підприємств. Поліція задокументувала наслідки ударів та відкрила кримінальні провадження за порушення законів і звичаїв війни", - ідеться у повідомленні.

Під обстрілом ворога перебували населені пункти Авдіївка, Соледар, Лиман, Святогірськ, Залізне, Бахмут, Мар'їнка, Райгородок, Хрестище, Зоря та Виїмка.

На Донецькому та Луганському напрямках російський ворог не припиняє штурмувати населені пункти. Головні зусилля противник зосередив на взятті під повний контроль Лимана й спробах покращити тактичне положення поблизу Сіверськодонецька та Авдіївки. Ворог намагається закріпитися в районі Сіверськодонецька. Штурмував у напрямку населеного пункту Устинівка, однак успіху не мав.

Зараз ви читаєте новину «Донеччину накрили "Ураганами" й танками: нові кадри воєнних злочинів РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі