пʼятниця, 20 квітня 2012 09:25

Донеччанин, захищаючи матір, зарізав озвірілого чоловіка

Донеччанин, захищаючи матір, зарізав озвірілого чоловіка
Бесіда переросла в скандал, в ході якого гість з кулаками накинувся на жінку. Фото: trud-ost.ru

Трагедія сталася в місті Родинське Красноармійського району Донецької області. 21-річний хлопець зарізав знайомого своєї матері, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це пише УНН.

Як розповів старший слідчий міського відділу міліції Андрій Марін, ввечері до матері обвинуваченого прийшов нетверезий 50-річний знайомий. Дуже швидко мирна бесіда переросла в скандал, в ході якого гість з кулаками накинувся на хазяйку і став безжально бити по голові і обличчю.

Син почув крики і прибіг на допомогу, спробував відтягти нападника, але той схопив захисника за футболку і став погрожувати жорстокою фізичною розправою.

У ситуації, що склалася, хлопець порахував, що його життю і життю матері погрожує небезпека. Схопив зі столу ніж, і завдав кривдникові удару в живіт, і в область лівої лопатки. Від отриманих травм чоловік помер в міській лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині син убив недолугого батька

В ході слідства було встановлено, що обвинувачений заподіяв чоловікові тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть, з перевищенням меж необхідної самооборони. Відносно нього порушена кримінальна справа по ст. 124 УК України ("Умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень при перевищенні меж необхідної оборони"), що карається громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років. Суд присудив хлопцеві запобіжний захід – заставу.

 

Зараз ви читаєте новину «Донеччанин, захищаючи матір, зарізав озвірілого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі