понеділок, 16 листопада 2020 11:37

"Діти її обожнювали" - розповіли про другу жертву таксиста, який влаштував ДТП у Києві

"Діти її обожнювали" - розповіли про другу жертву таксиста, який влаштував ДТП у Києві
60-річна Антоніна Тесленко загинула в ДТП на зупинці на Кільцевій дорозі в Києві. Працювала в школі. Того ранку їхала на роботу. Фото: facebook.com/Антоніна Тесленко

Другою жертвою таксиста на зупинці на Кільцевій дорозі в Києві стала Антоніна Тесленко. Їй було 60 років.

Вона працювала у школі, а в день смерті саме їхала на роботу й на зупинці чекала на маршрутку. Про це розповіла у Facebook родичка Ліна Тесленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аварія на зупинці в Києві: водія взяли під варту

"Добра, щира, гостинна людина. Та просто надзвичайна – і цим усе сказано. Зайти в її дім на хвилинку й піти без пригощання – такого і бути не могло. Вона любила приймати гостей і завжди була бажаним гостем у кожному домі. Ніколи не забувала днів народження – ні наших, ні дітей. Вони взагалі її обожнювали, бо жодного разу не пішли з дому тьоті Тоні без цукерок", – написала жінка.

Раніше повідомлялося, що в ще однієї загиблої внаслідок страшної ДТП на зупинці в Києві залишилося двоє дітей - 20-річна донька й 11-річний син. Їй був 41 рік, її звали Олена. Сусіди впізнали її, оскільки теж їхали на роботу. Вона працювала неподалік в одному з МАФів.

Зараз ви читаєте новину «"Діти її обожнювали" - розповіли про другу жертву таксиста, який влаштував ДТП у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі