понеділок, 22 липня 2019 22:20

Директора національного парку затримали на хабарі

Директора національного парку затримали на хабарі
Чиновник вимагав гроші у підприємця. Фото: СБУ

Cпівробітники СБУ викрили в отриманні хабара директора "Дермансько-Острозького" Національного природного парку Мінекології та природних ресурсів.

"Оперативники спецслужби встановили, що чиновник вимагав від приватного підприємця шість тисяч доларів США за неперешкоджання у здійсненні господарської діяльності на території парку", - повідомили в прес-центрі СБУ.

За гроші чиновник обіцяв сприяти в оформленні та погодження необхідних документів і наукового обґрунтування з перенесення меж ділянки господарювання.

Правоохоронці затримали директора в адмінприміщенні під час отримання другої частини хабара в розмірі $5 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині за хабарі затримали чиновника

"В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання про оголошення фігуранту справи про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчі дії по встановленню всіх обставин справи", - повідомили в СБУ.

Під Вінницею працівники СБУ затримали поліцейських, які займалися систематичним хабарництвом. Їх викрили у 50 випадках вимагання.

Зараз ви читаєте новину «Директора національного парку затримали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі