неділя, 21 липня 2019 18:10

Директор турагенства втекла із грішми клієнтів

Директор турагенства втекла із грішми клієнтів
У Запоріжжі розшукують 32-річну Віру Квашенкіну. Вона керівник туристичного агентства "Шандри-Мандри". Втекла із грішми клієнтів. Фото - facebook.com/vasiliy.busharov

У Запоріжжі розшукують 32-річну Віру Квашенкіну. Вона керівник туристичного агентства "Шандри-Мандри". Наприкінці червня зачинила офіс і зникла із грішми клієнтів. Потерпілі звернулися в поліцію.

"На сьогодні маємо 17 заяв від потерпілих. Їх може бути більше. Відкрите кримінальне провадження за фактом шахрайства. Місце перебування працівниці турагенства встановлюється", - розповіла кореспондентові Gazeta.ua начальник відділу комунікації обласної поліції Катерина Людвік.

Скільки грошей не повернула Квашенкіна своїм клієнтам - встановлюють. Самі потерпілі кажуть, за путівки платили від 20 до 150 тис. грн, в залежності від туру. За їхніми підрахунками, у них вкрали менше $300 тис. (7, 8 млн грн, -Gazeta.ua).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівниця банку обдурила понад 200 клієнтів

"У грудні торік я оплатила у неї раннє бронювання. 27 червня цього року ми повинні були разом з дітьми і батьками летіти до Туреччини. За путівки заплатила 120 тисяч гривень. За два дні до вильоту Віра приїхала до мене і сказала, що туру немає, гроші вона поверне, написала розписку. А тепер вона просто зникла", - каже одна із потерпілих Ольга Проніна.

Офіс, який винаймала Квашенкіна на просп. Металургів – зачинений. На дверях жінка залишила лист, у якому повідомляє про труднощі.

Неофіційно постраждалі з'ясували, що жінка 28 червня покинула Україну. Зараз може перебувати у Єгипті. В її офісі вже провели обшук, але ніяких результатів він не дав.

Марія Микитенко із Києва стала жертвою туристичної фірми – одноденки. Дала завдаток 600 гривень за путівку в Туреччину на травневі свята. На пошту прислали гарячу пропозицію. Обіцяли відпочинок в 5-зірковому готелі за торішніми цінами. Коли перекинула гроші - телефон менеджера уже був відключений.

Зараз ви читаєте новину «Директор турагенства втекла із грішми клієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі