пʼятниця, 16 вересня 2011 13:26

Дерево та бордюр перекинули у Львові чорного джипа
9

Фото: Фото: Павло Паламарчук

15 вересня близько 22.00 на проспекті Шевченка у Львові перекинувся чорний джип "Міцубісі Паджеро". Аварія трапилася навпроти обласної прокуратури. Машина виїхала на бордюр, врізалася у дерево та перекинулася.

"Ми з друзями проходили недалеко від того місця. Бачили, як машина їхала на великій швидкості. Потім машину понесло вліво. Почули глухий звук удару. Коли підійшли до місця, аварії в машині вже нікого не було. Люди казали, що чоловік із жінкою вилізли через верхній люк", - розповів студент Роман.

На місце ДТП прибули правоохоронці та даішники. Через 15 хвилин їм вдалося відшукати власницю автомобіля та її чоловіка. Останній був у нетверезому стані. Коли працівники дорожньої автоінспекції забирали його на експертизу, він чинив опір. Шестеро даішників заледве посадили його в машину.

"Ви не маєте права. Я ні в чому не винен. Я вас всіх потім дістану", - вигукував він.

"Машина оформлена на його жінку. Вона прав на водіння не має. Казала нам, що на момент аварії в машині не була. Чоловіка вона теж відгороджувала від звинувачень. Запевняла, що він був з нею. Але тоді хто ж керував машиною?" - запитався один з інспекторів.

"Нами було встановлено, що ДТП створив саме цей чоловік. Під час їзди він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час затримання він поводив себе збуджено, виражався нецензурною лайкою, чинив опір та погрожував працівникам міліції. Після медосвічення його доставили у Галицький райвідділ Львова", - повідомила речник ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.

Зараз ви читаєте новину «Дерево та бордюр перекинули у Львові чорного джипа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі