четвер, 10 січня 2019 11:04

Депутата побили металевою трубою

Депутата побили металевою трубою
У Кривому Розі невідомі невідомі напали на депутата районної ради Вадима Мірзояна та побили його металевою трубою. Фото - ТСН

У Кривому Розі невідомі напали на 34-річного депутата районної ради та побили його металевою трубою.

Чоловік із чисельними травмами знаходиться в одній із міських лікарень, повідомили у відділі комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

"Встановлено, що на вулиці Хостинській у Центрально-Міському районі міста Кривий Ріг невідомі особи, застосувавши газовий балончик, напали на потерпілого та завдали йому тілесні ушкодження предметом, схожим на фрагмент металевої труби. Після цього нападники побігли у невідомому напрямку", - розповіли у поліції.

Відкрите кримінальне провадження за статею "замах на вбивство". Нападників розшукують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві пограбували квартиру нардепа

У партії "Батьківщина" ввечері 9 січня повідомили, що напали на депутата Центрально-Міської районної ради, голову Інгулецької районної у місті Кривий Ріг парторганізації ВО "Батьківщина" 34-річного Вадима Мірзояна.

"За попередньою інформацією, нападники скористалися газовим балончиком, після цього завдали Вадиму Мірзояну сильного удару сталевою трубою по голові й холоднокровно побили. Наразі представника "Батьківщини" з черепно-мозковою травмою та численними переломами доставлено до лікарні", - йдеться у повідомленні.

У Дніпропетровському обласному партосередку нагадали, що раніше двічі скоювалися напади на офіс Інгулецької районної парторганізації ВО "Батьківщина", але зловмисників так і не знайшли. На переконання політсили, напад на Мірзояна є політичним замовленням.

Депутата Віктора Гарвона із Фастова мало не побили в електричці. Повертався додому і зробив зауваження п'яній компанії, яка заважала пасажирам.

Зараз ви читаєте новину «Депутата побили металевою трубою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі