понеділок, 26 листопада 2018 16:17

Депутат облради на смерть збив жінку

Депутат облради на смерть збив жінку
У селі Тетерівці на 5 км автодороги Житомир-Чернівці депутат Житомирської обласної ради на смерть збив 60-річну жінку. Фото - Корреспондент.net

У селі Тетерівці на 5 км автодороги Житомир-Чернівці сталася смертельна аварія. Там 38-річний водій Toyota Highlander на смерть збив 60 річну жінку-пішохода.

Від отриманих травм жінка загинула на місці, а водія затримали правоохоронці. У нього відібрали зразки крові для встановлення стану алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Місцева жителька, ймовірно, йшла перед нерегульованим пішохідним переходом на неосвітленій ділянці дороги, за повідомленням поліцейських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя втік із місця ДТП

За кермом позашляховика був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов, пише "Українська правда" із посиланням на джерела в поліції.

Він - депутат фракції ВО "Батьківщина". Директор науково-виробничого підприємства "Кріан-СТ". Член комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

За фактом аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Триває з'ясування причин та обставин події.

Поблизу села Олександрія на Рівненщині водій автомобіля Audi Q7 збив насмерть велосипедиста. Машину знайшли в полі за 300 м від місця ДТП. За кермом Audi Q7 на іноземній реєстрації був депутат Сарненської райради 35-річний Петро Зембицький.

Зараз ви читаєте новину «Депутат облради на смерть збив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі