пʼятниця, 12 жовтня 2018 13:33

Суддя втік із місця ДТП

Суддя Солом'янського районного суду міста Києва Віктор Фомін збив велосипедиста та зник з місця ДТП.

Аварія трапилася на вул. Павлівській ще 10 жовтня. Про це стало відомо тільки сьогодні, пише видання Forum із посиланням на виписку з Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Вранці 10 жовтня на вулиці Павлівській автомобіль Toyota, яким керував Віктор Фомін, скоїв наїзд на пішохода. У результаті отриманих тілесних ушкоджень велосипедист був доставлений до лікарні", - ідеться в документі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний депутат на "євробляхах" насмерть збив велосипедиста

Лікарі оцінюють стан потерпілого як стабільний.

Віктора Фоміна перевели до Солом'янського райсуду столиці у січні 2018-го. До того займав посаду голови Мелітопольського міського Запорізької області. Зараз бере участь у конкурсі на посаду судді Антикорупційного суду.

У Києві на повороті на Білогородку сталася ДТП. Одним із учасників події став п'яний суддя Дмитро Усатов. Він за кермом Форд Мустанг вилетів на зустрічну і протаранив Рено Дастер. Суддю з місця аварії намагалася вивезти "швидка допомога", однак авто заблокували місцеві жителі. В Усатова зафіксували 1,52 проміле.

Зараз ви читаєте новину «Суддя втік із місця ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі