пʼятниця, 22 січня 2021 16:19

Демонстрували все на собі: злочинці 3 роки знімали відео з насиллям
4

На Житомирщині група злочинців виготовляла та розповсюджувала відео, на яких пропагувала насильство та жорстокість.

Зловмисники 3 роки розповсюджували насильницьку тематику, повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педофіл-ґвалтівник працював дитячим фотографом

На Житомирщині група злочинців виготовляла та розповсюджувала відео, на яких пропагувала насильство та жорстокість
Фото: npu.gov.ua
Зловмисники 3 роки розповсюджували насильницьку тематику
На Житомирщині група злочинців виготовляла та розповсюджувала відео, на яких пропагувала насильство та жорстокість
Зловмисники 3 роки розповсюджували насильницьку тематику

"Раніше неодноразово судимий 33-річний житель області організував створення злочинної групи, до якої залучив колишню дружину та спеціаліста у сфері інформаційних технологій, а також ще двох інших осіб. Діяльність групи тривала упродовж 2017-2020 років. Вони займались розповсюдженням відеопродукції насильницької тематики. Зокрема фільмували примітивні сценарії з побиттям один одного, знущанням та приниженням гідності, серед яких – нанесення ударів руками, батогом, ураження струмом та вогнем", - сказано в повідомленні.

Відео злочинці розповсюджували через інтернет, щоб отримувати прибуток. Ті, хто переглядали відео, перераховували кошти на електронний гаманець, звідки вони надходили на банківські картки членів групи. Для приховування своєї злочинної діяльності "відеоблогери" постійно змінювали місце зйомки, "подорожуючи" по різних містах України з дотриманням правил конспірації.

22 січня досудове розслідування завершили. Розповсюджувачам протиправного контенту загрожує до 5 років позбавлення волі.

На Миколаївщині троє місцевих розповсюджували дитячу порнографію. Зловмисники – жителі обласного центру. Вони були учасниками закритих тематичних чатів.

Зараз ви читаєте новину «Демонстрували все на собі: злочинці 3 роки знімали відео з насиллям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі