четвер, 20 червня 2019 14:24

Педофіл-ґвалтівник працював дитячим фотографом

Педофіл-ґвалтівник працював дитячим фотографом
Чоловік працював фотографом на дитячих святах. Фото: slavdelo.dn.ua

У Запоріжжі затримали чоловіка, який ґвалтував 2-річну дівчинку і знімав це на відео.

Зловмисник пояснив свої дії жагою самовдоволення. Порноконтент поширював у тематичних групах у мережі, повідомляє прес-служба Кіберполіції України.

"23-річний чоловік був учасником багатьох закритих груп, де учасники поширювали контент із виключно дитячою порнографією. Працює незалежним фотокореспондентом, підробляв фотографом на дитячих святах і спортивних змаганнях. Деякі з цих фото він також пересилав учасникам закритих груп", - вказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися трагічні подробиці в історії про дитину батька-педофіла

Перше зґвалтування сталося близько року тому. Помітивши, що дитина не розповіла про це матері, чоловік продовжив насильницькі дії, постійно фіксуючи їх для фото- і відеоконтенту. Так провокував інших учасників груп до подібних дій.

Підозрюваний також мав відеоархів із дитячою порнографією, який зберігав як на власних носіях, так і у хмарному сховищі. Поширював їх серед громадян України та іноземців. За місцем проживання провели обшук. Вилучили техніку з дитячою порнографією.

Відкрили кримінальну справу за статтею 153 про сексуальне насильство. Його арештували на 60 діб і оголосили підозру. Чоловіку загрожує до 10 років ув'язнення.

В американському штаті Міссурі до 40 років ув'язнення засудили 28-річного Захарі Спраулса.

Чоловік 50 разів ґвалтував малолітню дівчинку протягом 2-х років. Перший епізод стався, коли тій було 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл-ґвалтівник працював дитячим фотографом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі