понеділок, 15 березня 2021 21:39

Де вбивали 7-річну Марію Борисову: місцеві провели своє розслідування

Де вбивали 7-річну Марію Борисову: місцеві провели своє розслідування
У селі Щасливе на Херсонщині 7 березня зникла 7-річна Марія Борисова. Тіло знайшли 11 березня. Була зґвалтована й задушена. ПІдозрюваний - 62-річний місцевий житель. У день похорону дівчинки порізав вени. Фото: facebook.com/khersonpolice.official

62-річному Миколі, якого підозрюють у вбивстві 7-річної Марії Борисової із села Щасливе Олешківського району на Херсонщині, загрожує довічне ув'язнення.

Востаннє Марійку бачили саме біля його будинку. Утім, кажуть сусіди, криків дитини в квартирі - не чули. Люди провели своє розслідування. Припускають, чоловік знущався над дитиною у своєму сараї. Вочевидь там і тримав тіло дівчинки.

"Він сказав поліції, що загубив ключі. І правоохоронці не перевіряли ні його сараю, ні квартири", - розповіла сусідка підозрюваного, передає ТСН.

Люди вказують вірогідний шлях, як вбивця переніс тіло - 300 м через пустир за сараями. Всі ці 4 дні, поки шукали Марійку, Микола безпробудно пив. І хоча працює копачем могил, Марійці яму копати відмовився.

"Хтось другий рив. Він сказав, що у нього руки погані і він не може", - каже Валентина Мофа, сусідка підозрюваного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Марії Борисової: чому в селі бояться підозрюваного

Люди у селі також хочуть вчинити над підозрюваним Миколою самосуд. Вони додають, що від побаченого навіть досвідчені слідчі були вражені.

"Розірвемо однозначно. Бо він таке зробив із дитиною, так познущався. Навіть досвідчені слідчі були шоковані", - сказав місцевий житель.

Де насправді підозрюваний вбив та тримав тіло дівчинки – поліція встановлює. Затриманий - відмовився давати свідчення.

7-річна Марія Борисова зникла 7 березня. Того дня гралася з сусідськими дітьми та 10-річним братом. Востаннє її бачили біля зупинки громадського транспорту близько 17:30. Начебто побігла туди, аби зустріти батька з роботи. Ніхто з дітей не помітив, у який момент зникла дівчинка. Місцевий мешканець, який живе неподалік від батька Марійки, казав, що саме увечері 7 березня бачив, як вона стояла біля двоповерхового будинку, де жив тато. Скоріше за все, вона приходила до нього, але того не було вдома. Що сталося далі, невідомо. Тіло знайшли 11 березня в недобудові неподалік будинку, де жила Марія. Була зґвалтована й задушена в день зникнення, за висновками експертів. Підозрюваного затримали 13 березня - у день похорону дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «Де вбивали 7-річну Марію Борисову: місцеві провели своє розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі