понеділок, 15 березня 2021 19:39

Убивство Марії Борисової: чому в селі бояться підозрюваного

Убивство Марії Борисової: чому в селі бояться підозрюваного
У селі Щасливе на Херсонщині 7 березня зникла 7-річна Марія Борисова. Тіло знайшли 11 березня. Була зґвалтована й задушена. ПІдозрюваний - 62-річний місцевий житель. У день похорону дівчинки порізав вени. Його біологічні зразки першочергово були перевірені молекулярно-генетичною експертизою, яка встановила його причетність. Фото: t.me/mvs_ukraine

62-річного Миколу із села Щасливе Олешківського району на Херсонщині, якого підозрюють у зґвалтуванні й убивстві 7-річної Марії Борисової, односельці бояться. Розповідати про нього готові лише тоді, коли він отримає вирок.

Він має 3 судимості за хуліганство й побиття. У цьому році тричі притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Через пиятику й постійні бійки лишився без родини. Поводився агресивно й з сусідами, чіплявся до дітей. Про це розповіла його сусідка Олександра Юнгіна.

"Він дуже жорстокий чоловік. Садист, який котів вбивав, про це ми знали. Як п'яний – на очі краще не потрапляти. Тому люди про нього нічого й не хочуть говорити. Бо його завтра відпустять – буде мстити", - каже жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Марії Борисової: уточнили важливу інформацію

Так було, коли Микола чіплявся до дітей місцевої Наталії Глобової, кажуть в селі. Бив їх, душив, показував геніталії. Жінка звернулася до поліції, Миколу забрали, а за годину відпустили. Мовляв, серйозних травм діти не отримали.

Коли зникла Марійка – розуміли, що вбивця серед них. Проте на Миколу одразу не подумали.

Інформацію про те, що підозрюваний чіплявся до дітей раніше, у поліції підтвердили. І люди начебто повідомляли про це поліцію, розповів заступник начальника обласної поліції Микола Цап. Нарікає, що під час пошукової операції люди не казали поліцейським про дивного односельця. Відкритим залишається питання, чому у правоохоронців уже не було цієї інформації. Також є питання до дільничного інспектора, який не міг не знати про кримінальника із нездоровим інтересом до дітей.

7-річна Марія Борисова зникла 7 березня. Того дня гралася з сусідськими дітьми та 10-річним братом. Востаннє її бачили біля зупинки громадського транспорту близько 17:30. Начебто побігла туди, аби зустріти батька з роботи. Ніхто з дітей не помітив, у який момент зникла дівчинка. Місцевий мешканець, який живе неподалік від батька Марійки, казав, що саме увечері 7 березня бачив, як вона стояла біля двоповерхового будинку, де жив тато. Скоріше за все, вона приходила до нього, але того не було вдома. Що сталося далі, невідомо. Тіло знайшли 11 березня в недобудові неподалік будинку, де жила Марія. Була зґвалтована й задушена в день зникнення, за висновками експертів. Підозрюваного затримали 13 березня - у день похорону дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Марії Борисової: чому в селі бояться підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі