середа, 04 січня 2023 21:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов попередив про ескалацію війни у лютому

Данілов попередив про ескалацію війни у лютому
Секретар РНБО Олексій Данілов попередив про загострення у війні в лютому. Фото: ОП

Росіяни готуються до нового загострення на фронті, якого слід очікувати у лютому.

Тим часом заступник голови адміністрації президента РФ Дмитро Козак проводить зустрічі з європейськими діячами, щоб змусити Україну до підписання певних мирних угод. Про це в ефірі телемарафону заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

"Росіяни розраховують на певне загострення на фронті. І вони до цього готуються, бо є багато маркерів. Зараз людина на прізвище Козак активізувався та проводить зустрічі з європейськими діячами, щоб примусити нас до певних "мирних угод", а-ля "Мінськ-3", – повідомив секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович сидів у Мінську: Данілов розповів про плани росіян

Данілов попередив, що в лютому росіяни можуть мати ще одну спробу для того, щоб вирішити це питання.

"У нас є приводи говорити, що в лютому вони можуть мати ще одну спробу для того, щоб вирішити це питання. Там буде і Мюнхенська безпекова конференція, і події в Нью-Йорку. Зараз вони через Червоних хрест почали дуже турбуватись, чим ми ліквідовуємо окупантів. У лютому може бути певне загострення. Нам потрібно до цього готуватись", – пояснив Данілов.

Плани Кремля щодо війни в Україні залишаються незмінними – примушення керівництво нашої держави до переговорів силовим шляхом.

Росія планує і надалі продовжувати спроби наступу на сході України, зосереджуватиме основні зусилля на захопленні Лимана, Соледара, Бахмута, Авдіївки та Мар'їнки. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Telegram.

За її інформацією, для підвищення ефективності застосування військ ворог найближчим часом продовжить формування додаткових штурмових підрозділів.

Зараз ви читаєте новину «Данілов попередив про ескалацію війни у лютому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі