субота, 05 серпня 2023 16:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов анонсував розширення масштабів атак на воєнні об'єкти РФ

Данілов анонсував розширення масштабів атак на воєнні об'єкти РФ
Секретар РНБО Олексій Данілов анонсував розширення масштабів і бойової дальності по воєнним російським об'єктам. Фото: ОП

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов анонсував розширення масштабів і бойової дальності по воєнним російським об'єктам.

Данілов зазначив, що з кожним новим бойовим завданням українські бойові БПЛА та морські дрони стають дедалі більш точними, оператори – досвідченішими, бойове злагодження – ефективнішим, а виробники отримують можливості вдосконалювати тактико-технічні характеристики. Про це написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Окупанти вже не можуть почувати себе у безпеці": в ГУР прокоментували атаку на танкер РФ

Він наголосив, що серпень став особливо вдалим для українських мисливців.

"Далі – розширення масштабів, дальності бойової роботи, рівня та важкості російських втрат. Російські цілі – це найкращий полігон для української зброї і її реклами на світовому рівні озброєння. Український ВПК, без сумніву, стане одним з основних світових гравців, техніка якого пройшла унікальне бойове випробування", – наголосив Данілов.

У ніч на 5 серпня в районі Кримського мосту пролунали щонайменше три вибухи. РосЗМІ повідомили про атаку українських безпілотників.

Російські телеграм-канали заявили про влучання в танкер SIG, який займається транспортуванням паливно-мастильних матеріалів. Через перевезення палива з Криму до Сирії танкер знаходиться під санкціями США.

У п'ятницю, 4 серпня, в порту Новоросійська Краснодарського краю РФ прогриміли вибухи. Згодом стало відомо, що в бухті морські дрони атакували російський великий десантний корабель "Оленегорский горняк".

Зараз ви читаєте новину «Данілов анонсував розширення масштабів атак на воєнні об'єкти РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі