четвер, 03 листопада 2011 14:17

Далекобійник розтрощив два трактори на Рівненщині

Наїхав у темряві на сільгосптехніку та вщент розбив її 47-річний водій Віталій з міста Біла Церква Київської області. Цієї ночі близько першої години він проїжджав село Горбаків Гощанського району на Рівненщині. Сидів за кермом вантажівки "Мерседес Бенц" з причепом.

Попереду фури трасою Київ-Чоп рухалися два трактори. Несподівано вантажівка на швидкості ударила в один з них. Той перекинувся на бік, попав під колеса і кабіна розлетілася. За мить великогабаритна фура уже стукнулася в інший. Лише після цього "Мерседес" зупинився.

"Все місце аварії було буквально засипано уламками того, що донедавна називалось тракторами", - розповів Руслан Панасюк з прес-служби обласного управління ДАІ. – "Вантажівка розбила їх вщент".

Водії тракторів мешкають у цьому ж районі. 34-річний Ярослав отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Його витягли з розбитої кабіни і госпіталізували в районну лікарню. 37-річному Володимиру пощастило більше – відбувся лише переляком, без жодних поранень.

Водій вантажівки також вцілів.

"Ймовірно, він просто задрімав у дорозі. Через це втратив керування і врізався у два трактори попереду себе. Слідів гальмування ми не знайшли", - кажуть в ДАІ.

Після нічної пригоди трасу уже розчистили. Рештки тракторів та вантажівку забрали у райвідділ міліції.

Зараз ви читаєте новину «Далекобійник розтрощив два трактори на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі